jasta102 napisał:
jest mały problem zakładając nawet, że Jezus jest Bogiem i do tego potwierdzonym naukowo
mianowicie
przyszedł On tylko do owiec, które poginęły z domu Izraela Mt 15, 22-28
przeczytaj sobie kilka razy i postaraj zrozumieć
www.racjonalista.pl/kk.php/s,200/q,Jezus.poslany.tylko.do.Zydow
i zapamiętaj raz na zawsze to co jest udowodnione super naukowo
ewangelia Marka kończy się na 16.8
co jest w najstarszych rękopisach Kodeksach Watykańskim i Synajskim
od 16.9 w górę dopisały kanalie z Watykanu w wiekach średnich
co to są kanalie watykańskie, to poczytaj co pisała prasa włoska o knuciach dostojników, łącznie z usunięciem Benedykta w ostatnim okresie
ta strona jest spalona więc sobie daruj. Jest na niej wiele nieprawdy i oszczerstw. Kościół jest atakowany na wszelakie sposoby juz przeszło 2000 lat i jakoś ma się dobrze. ile ja już sie naoglądałem filmów na discovery stworzonych przez Żydów atakujących Kościół. Jestem przekonany, że gdybyś je obejrzał to tak samo byś był podniecony "faktami" jak z tej strony
jest mały problem zakładając nawet, że Jezus jest Bogiem i do tego potwierdzonym naukowo
mianowicie
przyszedł On tylko do owiec, które poginęły z domu Izraela Mt 15, 22-28
przeczytaj sobie kilka razy i postaraj zrozumieć
www.racjonalista.pl/kk.php/s,200/q,Jezus.poslany.tylko.do.Zydow
i zapamiętaj raz na zawsze to co jest udowodnione super naukowo
ewangelia Marka kończy się na 16.8
co jest w najstarszych rękopisach Kodeksach Watykańskim i Synajskim
od 16.9 w górę dopisały kanalie z Watykanu w wiekach średnich
co to są kanalie watykańskie, to poczytaj co pisała prasa włoska o knuciach dostojników, łącznie z usunięciem Benedykta w ostatnim okresie
ta strona jest spalona więc sobie daruj. Jest na niej wiele nieprawdy i oszczerstw. Kościół jest atakowany na wszelakie sposoby juz przeszło 2000 lat i jakoś ma się dobrze. ile ja już sie naoglądałem filmów na discovery stworzonych przez Żydów atakujących Kościół. Jestem przekonany, że gdybyś je obejrzał to tak samo byś był podniecony "faktami" jak z tej strony